FutureTeacher

Its about student who will become a teacher one day.
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Jangan lupa melawat ruangan Gallery dan lihat sejarah perkembangan banner FutureTeacher! Sesiapa yang mahu menyumbang kreativiti dalam mereka bentuk banner FutureTeacher bolehlah memuat naik banner nukilan anda ke dalam Gallery FutureTeacher ya~~~admin.
Mari mengundi beramai-ramai untuk PALESTIN di http://www.israel-vs-palestine.com/IE/EN/vote
Linksite Open. Now you can access our other friendsites.
Praktikum 3 Hampir Tamat!!!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Introduce please
Fri Apr 16, 2010 8:17 pm by encik_donut

» sambutan Aidilfitri
Tue Sep 15, 2009 2:47 pm by encik_donut

» what is the best thing ever happened in your life and vice versa..?
Thu Sep 03, 2009 6:54 am by encik_donut

» WABAK H1N1 SEMAKIN MENULAR DI MALAYSIA DAN DI NEGARA LUAR.....
Sat Aug 08, 2009 9:30 pm by sayaGEMOK

» CIRI-CIRI JPP YANG KITA MAHU DAN TIDAK MAHU
Wed Jul 22, 2009 4:05 pm by encik_donut

» Komputer oh komputer
Fri Jun 19, 2009 11:16 pm by sayaGEMOK

» Motivasi Diri
Fri Jun 19, 2009 4:48 pm by encik_donut

» <3 @ </3
Thu Jun 18, 2009 3:02 am by sayaGEMOK

» Kata-kata Pujangga/Quotes
Thu Jun 18, 2009 1:05 am by sayaGEMOK

LinkSites
 IPDA
 EMOE
 Utusan Online
 Mathematics Blog
 Laksanamanira
 izuanrahman
Waktu Malaysia
Waktu Solat
Sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan.

Share | 
 

 Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
encik_donut
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 421
Age : 31
Location : jitra (tp org jOhor eaa!)
Course : PISMP IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Wed May 27, 2009 7:51 pm

hwah... hwah.. x sangka sophilea ni radikal jugak ekk..
tq utk pndpat anda..
well,,pkcik tu baik.. bole kata slalu gk la nmpk dia g masjid kita tu..
tp myb dia menjual makanan mcm dia jual kat johor,,mahal sket sbb dia gtau hari tu dia dulu dok segamat..
myb dia ikut harga sana koooottt.. ehehee..

tp mmg servis kurg memuaskan laa..
Back to top Go down
View user profile http://my.muxlim.com/dashboard/
sayaGEMOK
Sojouner Truth
Sojouner Truth
avatar

Female Number of posts : 173
Age : 29
Location : sayS : Jitra.Kdh
Course : pismp PEM...:))
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Thu May 28, 2009 1:22 am

haha

upe2 ye pkcik tu owg kg en.donut ea tongue tongue

aishh..cmne la bole dye xperasan en.donut tiap kali en.donut nk bli mknn kt kaunter lol!

hehe
Back to top Go down
View user profile
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: RADIKAL?????   Thu May 28, 2009 12:40 pm

ha3 wahai mr.donut...ini bkn mslh radikal,gns @ what ever....ini pasal kebenaran...sepatutnya pak cik tu tak bleh la nak ikut harga makanan kat johor (kalau dia ikut la ).... sepatutnya dia kena la sesuaikan dengan harga kat perlis ni....bak kata pepatah masuk kandang kambing mengembek masuk kandang harimau mengaum...

bab yang dia dok pi masjid kat IPDA tu bagus la untuk dia....ALHAMDULILLAH...

satu lagi benda yang paling tak masuk akal...susah sangt ke nk tambah pekerja kat kafe tu....or takut kena keluar lebih duit bayar gaji pekerja????

Question
Back to top Go down
View user profile
encik_donut
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 421
Age : 31
Location : jitra (tp org jOhor eaa!)
Course : PISMP IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Thu May 28, 2009 4:48 pm

betol3.. kebenaran..
masuk kandang kambing kambing mengembek.. masuk kandang harimau? kna makan laa dek harimau,,huhuhu..

tp kalo xd choice g cmostec gak kann..
so slain kte improve cmostec,,kite kna tmbah choice iaitu dgn membuka tender baru utk wt cf satu lg kat situ,utk tmbah persaingan dan pilihan..
btol x??

together we roar!! arrrrrrr!!
Back to top Go down
View user profile http://my.muxlim.com/dashboard/
sayaGEMOK
Sojouner Truth
Sojouner Truth
avatar

Female Number of posts : 173
Age : 29
Location : sayS : Jitra.Kdh
Course : pismp PEM...:))
Registration date : 2009-05-13

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Thu May 28, 2009 7:07 pm

uit. en.donut What a Face
awk tu cikgu la bkn harimau nk duk ngaum ngaum
haha
lol!

ya.sophilea flower
btulbtul
agk k'kurgn pkrja gk cf tu.huhu
Back to top Go down
View user profile
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: TIGER!!!!!!   Fri May 29, 2009 5:31 pm

ha3....memang la mr.donut...dah memang xdak choice so kena la mkn kat cafe tu jg...kalau cafe sri lawang tu buka tak kira la mlm ke tengah mlm ke...i'll go to mkn kat situ ha3

ntah2 mr. donut pun join skali juga apa wakaka....

p/s: btl tak wahai mr.donut?????

ha satu lagi usul yg beta mau kemukakan...apa kata thn depan kita wujudkan biro kafe hostel untuk jwatan baru jpp ha3
(bernas tak idea beta) Laughing
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 8:18 am

sophilea wrote:
ha3....memang la mr.donut...dah memang xdak choice so kena la mkn kat cafe tu jg...kalau cafe sri lawang tu buka tak kira la mlm ke tengah mlm ke...i'll go to mkn kat situ ha3

ntah2 mr. donut pun join skali juga apa wakaka....

p/s: btl tak wahai mr.donut?????

ha satu lagi usul yg beta mau kemukakan...apa kata thn depan kita wujudkan biro kafe hostel untuk jwatan baru jpp ha3
(bernas tak idea beta) Laughing



Idea tu memang bernas.. tapi pada pendapat sya biro kebajikan lah yang patut buat cabang kat bawah dia tubuhkan ajk cafe ke x pun ajk makanan dan minuman... bukan cafe je..cafe kantan pun kena highlight gak.. kritikal tu...

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: cafe!!!!!!!!!!!!!!!   Sat May 30, 2009 6:57 pm

he3....ada jg yang menyokong idea beta ha3...thanks mr biskut beruang....ha bleh jg tu kalau biro kebajikan yang adakan cabang di bwh biro tu....usulkan la...kalau beta nk usulkan susah la coz beta tak baik n kenl sgt geng2 JPP ni...
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 7:41 pm

hoho.. kenapa x baik n kenal dengan diorang tu? ye la Jpp sibuk utk bermesra dengan rakan2 yang len..sebenarnya saya rasa JPP patut log in forum ni. biar diorang tau sket suara pelajar yang ada kat dalam forum ni.memang tu sebenarnya obektif utama mengama saya wujudkan forum ni. supaya kita semua dapat bertukar-tukar pendapat dan memberikan cadangan. tapi malangnya ikaln yang kami tampal tu x mendapat sambutan pelajar-pelajar maktab apatah lagi ahli JPP. Jadi patut ada ahli JPP dalam forum ni yang dapat jawab segala masalah yang melibatkan IPDA. sya ni bukanlah orang yang berjawatan tnggi utk menentukan apa yang baik kepada pelajar. cuma insan yng sedar dan amik sedkit inisiatif utk rakan-rakan lain dimaktab dengan menubuhkan forum sebegni. silent silent

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
Hanep
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 56
Age : 31
Location : Jitra
Registration date : 2009-02-10

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 9:10 pm

Suspect
Hmm..
Btol gak ckp biskut tu..
JPP ptt join la FT ni..
Baru la bbdk kta leh knl dorg..
Mudah la sket nk b'urusan ngn dorg..

WOOOOOOOTT!!~

_________________
Be Nice..Be Simple..
Live Life To The Fullest
WOOOOTT!!~
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 9:17 pm

Tu la. So anep ang kena la wat surat jemputan supaya depa mai. tu task ang aku bagi.kalo x aku tarik mod dari ang. wakakakaka

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 9:43 pm

ya that's totally right...tugas JPP kena la mendengar suara hati pljr2 IPDA...baru la seiring dengan moto depa tu...so sy pun setuju la kalau depa tu rajin2 kan diri untuk log in dalam FT ni...bukannya susah pun...cuma nak dengan tak nak je.... he3

p/s: kpd PP sori la kalau ayt beta ni menghiris hati kalian....
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 9:47 pm

Nak tanak tu satu hal. Mungkin diorang ni terlalu sibuk ataupun Ipda xda internet yang memuaskan utk log in..

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sat May 30, 2009 10:31 pm

xtau la....nk kata mcm mana
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 1:51 am

tak terkata ye cik kak. xD takpa la nanti kami usahakan jugak la promosi kat budak2 JPP tu.kena bagi spesel title kat depa kot.

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 1:18 pm

bkn tak terkata tapi mr biskut kata masalah internet kat IPDA x menigizinkan depa log in dalam FT tu tak masuk akal langsung...bknnya xbleh on9 kat cc kat luar tu...apa yg sy pasti kebanyakan mrk ada kenderaan so that's not a big prob la...

p/s: sowy la kalau ada yg terasa...
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 1:50 pm

BEtul jugak cakap cik sophie ni.bak kata orang kalo nk seribu daya kalo tanak seribu daleh..(cewah daleh tu. hahaha)

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 3:13 pm

he3....memg btl pun ape yg sy kata tu...bak kata pepatah....(tak tumbuh tak melata tak sungguh tak kata la)
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 6:39 pm

ye ye..sophie ni bole jadi JPP ni.byk diea dia. nk jadi x tahun depan. nanti kami pakat-pakat sokong.

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
Hanep
Moderator
Moderator
avatar

Male Number of posts : 56
Age : 31
Location : Jitra
Registration date : 2009-02-10

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 9:05 pm

Ceist!!~
Jahat gila hg..
Mana aci weh mempertaruhkan mod aku!!~
Kureng Asem tol!!~

Xpa,
Nnt aku try ajak mus dlu..
Maybe dia leh tolong ajk yg len2..

bounce bounce bounce bounce

_________________
Be Nice..Be Simple..
Live Life To The Fullest
WOOOOTT!!~
Back to top Go down
View user profile
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 10:03 pm

ha3...dlm mimpi la mr biskut sy jadi JPP...apa kata kalau mr biskut yang jadi JPP...saya sokong 100% next year...
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 10:39 pm

hahaha saya bukan x bole jd JPP. kalo saya jadi badan saya ni sengal2 x bole buat keje..kang orang marah pulak. baik tak yah. daripada orangmarah kat kita baik kita marah orang.hahha lagi best.(jahat gila aku ni)

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Sun May 31, 2009 10:49 pm

ha3..btl tu...komitmen seorang JPP amt berat...jadi seorang JPP bkn nak glamer je tapi tanggungjwb tu paling penting...
Back to top Go down
View user profile
SuperNova
Admin
Admin
avatar

Male Number of posts : 199
Age : 32
Location : Jitra (KL)
Course : PISMP-IPGM Mathematics Gen 1
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Mon Jun 01, 2009 3:02 pm

Ha tau takpe..jadi support la JPP kita. depa tu banyak keje..
(ceh aku ni sokong belah mana ni? confused confused confused confused confused )

_________________
By learning you will teach;
by teaching you will understand.
Latin Proverb
Back to top Go down
View user profile http://futureteacher.forumotion.com
sophilea
Truth Intriguer
Truth Intriguer
avatar

Female Number of posts : 114
Age : 30
Location : perlis_jitra_perlis
Course : PISMP PRASEKOLAH 2
Registration date : 2009-03-12

PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   Mon Jun 01, 2009 3:29 pm

ok jom kita sama2...sokong JPP he3...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?   

Back to top Go down
 
Apakah pendapat anda tentang kafe CMOSTEC (Kafeteria Kolej Kediaman)?
Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FutureTeacher :: Random/Ape-ape Aja :: Isu-isu IPDA-
Jump to: